Det finns två sätt att använda den digitala modellen av hjärtat:


1. Öppna webbversionen i din webbläsare. Den här versionen fungerar med alla datorer, läsplattor och telefoner. Du måste vara uppkopplad mot internet för att den ska fungera.

2. Ladda ner och installera mjukvaran. Den här versionen kräver att du har en dator eller läsplatta med Windows (se systemkrav nedan). Du behöver inte vara uppkopplad mot internet när du ska använda den.


Nedan kan du välja ett av alternativen eller testa bägge för att se vilket som passar dig bäst.
1. Webbversionen

Klicka här för att komma till webbversionen

ANVÄND MED DATOR/MUS:

  • Rotera modellen: håll ner vänster musknapp
  • Panorera modellen: håll ner höger musknapp
  • Zooma: använd skrollhjulet på musen

ANVÄND MED TOUCHSKÄRM

  • Rotera modellen: använd ett finger
  • Panorera modellen: använd två fingrar
  • Zooma: "nyp" eller dra isär fingrarna2. Nedladdningsbar mjukvara

Klicka här för att ladda ner mjukvaran

INSTRUKTIONSFILMER

INSTALLERA MJUKVARAN

Ladda ner och spara mjukvaran på din dator. Beroende på säkerhetsinställningen i webbläsaren kan det visas ett varningsmeddelande, eftersom ni håller på att ladda ner en msi-fil. Bortse ifrån varningen, filen är inte farlig. Dubbelklicka på filen för att starta installationen och följ instruktionerna. När installationen är klar, starta gärna om datorn. Har ni central administration av programinstallationer, kontakta er IT-avdelning för assistans!

PRESTANDAKRAV

PC med Windows 64-bitars operativsystem version 7 eller nyare
8GB RAM-minne
Intel i5 processor eller bättre
HD Graphics 4200 eller nyare samt med den senaste drivrutinen för grafikkortet som du hämtar från datorleverantörens supportsida.

SUPPORT

Om du inte får installera mjukvara själv, kontakta din interna IT-support. De kan även svara på tekniska frågor om din dator och om den har rätt prestanda.

Om du behöver hjälp angående att använda mjukvaran, kontakta Sensavis support via epost:support@sensavis.com eller telefon: 010-207 11 00.